LED kaarsen: schitterend én praktisch

Een kaars zonder vlam? Jawel, het bestaat! Met LED kaarsen brengt u evenveel sfeer aan als met echte kaarsen, maar dan zonder de bijkomende risico’s. U bent vast wel eens zonder een kaars te doven in slaap gevallen of misschien heeft druipend kaarsvet uw nieuwe bijzettafel onlangs vernield. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom dinerkaarsen, stompkaarsen of waxinelichtjes op batterij écht iets voor u zijn. We vertellen u in dit blogartikel graag alle ins en outs over LED kaarsen.

Veilig ‘branden’

LED kaarsen zijn eigenlijk niet meer dan lampjes op batterijen in de vorm van een kaars. Met één knop is de kaars klaar voor gebruik en kunt u genieten van zijn statische of flikkerende vlam. Misschien wel het grootse voordeel van dit soort kaarsen is dat ze in elke omgeving veilig te gebruiken zijn - zelfs in de buurt van kleine kinderen en iets te enthousiaste huisdieren. De stress die u voelt wanneer u zich buitenshuis herinnert dat u een kaars heeft laten branden, is ook voorbij. U kunt zonder angstgevoelens een LED kaars achter de gordijnen en in elke kamer van het huis laten schitteren.

Tip! Nieuw in ons assortiment zijn de DELUXE Homeart kaarsen uit Denemarken. We hebben ze in veel verschillende maten en kleuren.

LED kaarsen | Tuincentrum Schmitz

Een gezond alternatief

Een kaars op batterijen is dan misschien niet echt, maar het geeft wel diezelfde écht gezellige sfeer. Met oplaadbare kaarsen hoeft u zich geen zorgen te maken dat er hete wax op uw meubels druppelt of dat er een gat in de bank ontstaat door recent aangestoken lucifer. Ook de schadelijke rook is verleden tijd. Veel kaarsen bevatten immers verschillende chemicaliën en kleurstoffen. Sommige varianten hebben zelfs glitters of andere extra's om hun esthetische aantrekkingskracht te vergroten. Het ziet er leuk uit, maar de dampen die vrijkomen zijn minder fijn voor de gezondheid – zeker wanneer u gevoelig bent voor rook. Vlamloze kaarsen zijn schoon en kunnen uw gezondheid niet schaden.

Kaarsen

 

 

Leuk voor de portemonnee

Een beetje mooie kaars is tegenwoordig best wel aan de prijs. Wat tevens jammer is, is dat u er ook maar een beperkte tijd plezier van heeft. Als de kaars eenmaal is gesmolten, is het gedaan met uw aankoop. Tuurlijk, een echte kaars is hartstikke gezellig, maar u bent eigenlijk letterlijk uw geld aan het verbranden. Met een LED kaars is dit natuurlijk wel andere koek. De vlamloze kaarsen van vandaag werken op batterijen of op andere oplaadbare systemen en kunnen continu worden verlicht. Geen gedoe met branduren; u heeft er járen plezier van!

Onze online sfeerafdeling

 

 

LED kaarsen | Tuincentrum Schmitz

LED kaarsen, maar ook geurkaarsen, stompkaarsen en gedraaide kaarsen koopt u bij tuincentrum Schmitz

LED kaarsen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo zijn er varianten met een afstandsbediening of een timer. Vaak zijn de kaarsen gemaakt van paraffine wax, waardoor ze net echt lijken. Bent u toch meer van de real deal of wilt u een aantal nep kaarsen combineren met echte? Ook voor geurkaarsen, gedraaide kaarsen, druipkaarsen kunt u ons tuincentrum bezoeken! Kom langs bij Schmitz in Vlodrop om al onze fonkelende kaarsen te bekijken. Ook voor een bijpassende kaarsenhouder, windlicht of kandelaar is er bij ons genoeg te kiezen. Leuk als cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken! Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons assortiment (LED) kaarsen. Wat LED u?

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De geheimen van de Gaultheria

Wij  stellen je graag voor aan een winterse uitblinker: de Gaultheria.

Lees meer...
Ontdek de magie van de kerstster

Ontdek hier waarom de kerstster zo speciaal is en hoe je optimaal geniet van zijn schoonheid bij jou thuis.

Lees meer...
15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...
Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.