Trendy kamerplanten voor 2024

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Het grootste aanbod trendy kamerplanten van Limburg

Het feit dat er bijna geen Nederlands huishouden bestaat waar geen enkele groene toevoeging te vinden is, zegt waarschijnlijk al genoeg: groen is hip! U weet het, de mooiste kamerplanten koopt u zowel in de winkel als online bij tuincentrum Schmitz! We zijn groot in groen en zorgen voor een gevarieerd aanbod. Elk seizoen zijn ook bij ons weer tal van plantentrends te ontdekken.

Wat zijn de trends?

Waar het een tijd geleden hip was om vooral de vensterbank vol te zetten met groen is de aandacht nu verschoven naar de gehele woning. Het huis mag compleet worden omgetoverd tot urban jungle, van slaapkamer tot toilet en van keuken tot hal. Er zijn echter nog een aantal specifiekere kamerplanten trends te ontdekken die u in 2024 veel gaat zien:

  1. Terug naar toen
  2. Een frisse start
  3. Opvallende eigenschappen

Kamerplanten webshop

Trendy planten kopen | Tuincentrum SchmitzFoto credits: mooiwatplantendoen.nl

1. Terug naar toen

We hebben het de afgelopen twee jaar behoorlijk voor de kiezen gehad. Velen denken terug aan vroeger, naar een tijd waarin het leven zo zorgeloos leek. Dit zien we in 2024 ook terug in onze beplanting. Denk hierbij aan kamerplanten met een retro uitstraling, zoals de Calathea en de lepelplant. Zet een aantal verschillende planten bij elkaar en groepeer zo tot een warm geheel, net zoals u vroeger al deed. Maak bijvoorbeeld een heuse plantentafel! Herkenning staat binnen deze trend centraal. Combineer welbekende bloemkleuren als roze en lila kleuren met warme en donkere tinten voor een spannende look. Details in potterie, maar ook in bladvormen en -tekeningen brengen een gevoel van herkenning naar boven.

Trendy planten kopen | Tuincentrum Schmitz
Foto credits: mooiwatplantendoen.nl

2. Een frisse start

We gaan op de gezonde tour! Bloeiende beplanting in lichte tinten in combinatie met luchtzuiverend groen zorgen in 2024 voor een fris geheel. Een rustige basis laat uw planten prachtig uitkomen. Bladplanten, bontbladerige en luchtzuiverende planten zorgen voor een gezonde binnenruimte en zijn ook nog eens makkelijk verplaatsbaar. Zo kunt u uw woning keer op keer nét wat anders inrichten en wordt uw huis verre van saai. Ook duurzaamheid staat binnen deze trend centraal. Investeer dus in planten van hoge kwaliteit en let op de potterie waarin u uw nieuwe aanwinst zet.

Luchtzuiverende planten

3. Opvallende eigenschappen

Een plant mag anno 2024 behoorlijk de show stelen! Dat kan dus onder andere door de grootte van de plant, maar ook door andere opvallende eigenschappen. Zo zijn er planten met bijzondere uiterlijkheden die haast een kunstobject lijken. Misschien omdat er een kleurrijke bloem tevoorschijn piept of omdat de bladeren een bijzondere vorm of rand hebben. Ook kan de tekening van het blad in het oog springen of de steel juist de aandacht trekken. Bladeren met 'verfstrepen', een bijzondere kleur of grappige stippen geven bijvoorbeeld een extra dimensie aan het groen in de woonkamer. Voor deze en andere kamerplanten bent u uiteraard aan het juiste adres bij tuincentrum Schmitz! Kom langs en laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod. Onze medewerkers matchen u graag met de mooiste plant. Ook voor bijpassende potterie bent u aan het juiste adres in Vlodrop!

Groene kamerplanten

Trendy planten kopen 2022 | Tuincentrum SchmitzFoto credits: mooiwatplantendoen.nl

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.