Terrasfonteinen

Water brengt leven in uw tuin. Heeft u niet de ruimte en/of wilt u niet het onderhoud van een vijver in uw tuin, dan biedt een terrasfontein u een prima alternatief. Tuincentrum Schmitz heeft een groots assortiment aan terrasfonteinen direct uit voorraad leverbaar. Wilt u horen hoe het water over de fontein loopt, bezoek dan onze gespecialiseerde vijverafdeling waar alle modellen lopend te bezichtigen zijn. Bekijk hieronder een deel van ons assortiment.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 33 van 33 producten

Terrasfonteinen kopen bij Tuincentrum Schmitz

In ons tuincentrum in Vlodrop kunt u terecht voor ons complete assortiment terrasfonteinen. Ook kunt u natuurlijk alvast een kijkje nemen in de webshop en bekijken of er wat moois voor uw tuin tussenzit. In ons tuincentrum hebben wij alle terrasfonteinen uitgestald zodat u deze rustig kunt bekijken. Een terrasfontein is een goed alternatief voor een vijver als u een vijver teveel werk vindt. De meeste terrasfonteinen hoeven namelijk niet ingegraven te worden, wat u veel werk en tijd scheelt. De zelfvoorzienende terrasfonteinen van goede kwaliteit koopt u natuurlijk bij Tuincentrum Schmitz. Een fontein in de tuin wordt ook wel een waterornament genoemd. Een waterornament mag niet ontbreken in de tuin als u houdt van sfeer! 

Waterornament in de tuin met verlichting

Een fontein kopen is natuurlijk heel erg leuk en dat doet u waarschijnlijk maar éénmalig. Bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop kunt u terecht voor vrijwel alle soorten waterornamenten, van klein tot groot. Naast de regulier waterornamenten of terrasfonteinen verkopen wij ook waterornamenten met verlichting. Door de verlichting bij het waterornament kunt u hier niet alleen overdag van genieten, maar ook 's avonds als het donker is. De natuurgetrouwe waterornamenten staan prachtig in iedere tuin en geven ook nog eens prachtig licht. In vrijwel alle waterornamenten met verlichting zit led-verlichting verwerkt. 

terrasfontein-waterornament-vlodrop-tuincentrum-schmitz

Allerlei soorten terrasfonteinen

Bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop hebben wij een uitgebreid assortiment aan waterornamenten buiten. Zoals eerder vermeld verkopen wij waterornamenten van klein tot groot. Zo hebben wij in ons assortiment zelfs terrasfonteinen van maar liefst 2 meter hoog! Een ding is zeker: met een waterornament of terrasfontein zorgt u ook voor verkoeling bij de dieren in uw tuin. Vogels kunnen een slokje water drinken als het buiten erg warm en droog is! Tuincentrum Schmitz verkoopt allerlei soorten terrasfonteinen om verkoeling te geven voor deze dieren, waaronder:

Voor vragen over terrasfonteinen komt u naar Vlodrop!

Een terrasfontein of waterornament heeft altijd wat aandacht nodig. Zo zult u er bijvoorbeeld in de winter bij vorst voor moeten zorgen dat de waterbak van het ornament leeg is, anders kan het ornament stuk vriezen. Als u meer verzorgingstips wilt hebben voor uw waterornament, dan bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Vlodrop nabij Herkenbosch, Paarlo en Posterholt. Ook vindt u natuurlijk het complete aanbod terrasfonteinen in ons tuincentrum. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van de terrasfontein die het beste in uw tuin past. Samen met u kunnen we een tekening maken, die ervoor zorgt dat de terrasfontein of het waterornament niet te groot is voor uw tuin. Kom langs en wij helpen u graag verder met waterornamenten voor de tuin. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum Schmitz in Vlodrop! 

Tuinmeubelen

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.