Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

PTMD

Opzoek naar PTMD woonaccessoires? Dat is een goede keuze want dit merk is een echte trendsetter! Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en PTMD woonaccessoires bij tuincentrum Schmitzvakmanschap reist PTMD sinds 1992 de wereld over om producten met een eigen karakter te creëren. Door de intensieve samenwerking tussen creatieve kunstenaars, producenten en een netwerk van gepassioneerde retailers, brengt PTMD ieder jaar weer een verrassende collectie op de markt voor nog méér woongenot!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

PTMD collectie kopen Vlodrop

In het jaar 1992 is de PTMD collection opgericht. Het merk is ooit begonnen met een vrij kleine collectie van manden en potten en is nu, velen jaren later, uitgegroeid tot een volledig interieurmerk met potten, glaswerk, verlichting, meubels, textiel en wall deco. Door hun eigen identiteit te ontwikkelen, heeft het unieke merk PTMD een sterk interieurbeeld gecreëerd waarin toegankelijke luxe realiteit wordt.

PTMD woonaccessoires

Luxe staat centraal bij het merk PTMD en moet toegankelijk zijn voor iedereen. Het merk creëert om die reden met haar producten ''The million dollar look for less!'' Bovendien worden alle PTMD collecties met veel aandacht en vakmanschap in de eigen designstudio ontworpen en ontwikkeld waardoor ieder product de merkwaarden stoer, sober, sfeervol uitstraalt. Voor het complete assortiment van PTMD kan je een bezoek brengen aan ons tuincentrum in Vlodrop. De collectie bestaat onder andere uit:

  • Verlichting
  • Bloempotten & plantenbakken
  • Glaswerk
  • Meubels
  • Textiel
  • Kunstbloemen 
  • (Wand) decoratie

en nog meer woonaccessoires van PTMD. Benieuwd waar de naam PTMD vandaan komt? Zoals we net al zeiden is de collectie ooit begonnen met de verkoop van potten en manden. PT staat hierbij voor potten en MD voor manden. Over de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler in de woon en leefwereld. De producten van PTMD Collection zijn met een bepaalde filosofie ontwikkeld en ontworpen: alle woonartikelen van het merk zijn namelijk stoer, trendy én sfeervol. De producten van PTMD Collection bestaan uit allerlei verschillende sfeer- en woonartikelen, variërend van woonaccessoires en verlichting tot aan meubels en verf. Alle producten worden bovendien vervaardigd in het verre Oosten en zijn immens populair over heel Europa. Door het uitgebreide assortiment van PTMD Collection kun je jouw complete woning inrichten met woonartikelen van PTMD Collection.

Woonartikelen PTMD

Het merk PTMD bestaat uit prachtige en stoere potten en vazen, klokken, kandelaren en etagères in onze PTMD collectie vinden. In onze webshop kun je enkele van deze artikelen shoppen. Zo kun je in de webshop de mooiste grote wandklokken, metalen etagères en robuuste potten en vazen van PTMD Collection bestellen. Ben je gek op stoere en landelijke woonaccessoires? Dan is PTMD Collection hét perfecte woonmerk voor jou. 

Unieke wandpanelen PTMD

Een van de populairste en bekende woonaccessoires van de PTMD collection zijn de wandpanelen. En om die reden hebben wij in Vlodrop en in onze webshop ook veel wandpanelen voor je beschikbaar. Je kunt prachtige metalen wandpanelen in vele verschillende kleuren kopen, maar ook de immens populaire houten wandpanelen. Deze wandpanelen zie je voorbij komen in veel verschillende populaire televisieprogramma´s zoals bijvoorbeeld Goede Tijden Slechte Tijden.

Lampen van PTMD Collection

Een ander bekend product van de PTMD collection is de verlichting: deze staat bekend om haar industriële uitstraling. Zo zijn er prachtige industriële hanglampen van PTMD Collection in onze collectie te vinden. Naast een groot aantal hanglampen kun je ook prachtige lampenvoeten gemaakt van verschillend materialen van PTMD Collection in onze online woonwinkel kopen. 

Naast onze PTMD Collectie hebben wij ook andere sfeerartikelen voor binnen en buiten