Wintertrends van 2019

Wintertrends van 2019

Het is zomer en we moeten er nu misschien nog niet aan denken, maar er komen hele leuke wintertrends aan! Tuincentrum Schmitz uit Vlodrop spelen in op deze trends. Zo vindt u op onze sfeer en cadeau afdeling altijd woonaccessoires volgens de laatste trends met diverse kleuren en materialen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen. Heeft u vragen over de woonaccessoires? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers! Benieuwd naar de wintertrends? Lees dan snel verder.

Bucolic Ballad

Natuurlijke materialen met handgemaakte accessoires: zo is het thema bucolic ballad het best te omschrijven. De kleuren die bij deze trend horen zijn vooral aardetinten, zoals bruin en oranje met geel, pars en beige. Het comfortabele is gecombineerd met het functionele. Een bloempot van Capi lijkt net of het van aarde is gemaakt, maar in werkelijkheid zijn het lichtgewicht potten die jaren meegaan.

Muse Mix

Exotische bloemen en planten worden gecombineerd met leuke printjes. Zet bijvoorbeeld een stoel met een leuke bohemian print tussen alle planten. Er kan veel gemixt en gematcht worden bij deze stijl. De kleuren die helemaal bij deze wintertrend passen zijn geel, roze, paars en tinten groen.

Pastoral Poetry

Natuurlijke tinten gecombineerd met groen en blauw, dat is pastoral poetry. Het robuuste van het hout zorgt samen met de blauw en groene tinten voor een relaxte en ontspannen sfeer.

Botanical Board

Bij deze trend komt de bekende urban jungle stijl samen met industriële meubels. Creëer een echte botanische stijl met terrariums, plaids en antieke stoelen. De kleuren die helemaal bij dit thema passen, zijn grijs, groen, en beige.

Wintertrends 2020 - Tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Koop uw winter woonaccessoires bij tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Wilt u uw interieur eens veranderen en heeft u al een favoriete wintertrend ontdekt? Kom dan zeker een keer bij ons langs in Vlodrop. Bij ons kunt u terecht voor een compleet nieuwe inrichting: van kussens tot kandelaars en van kaarsen tot fotolijstjes. Wij verkopen onder andere het merk PTMD en nog veel meer. Ook voor diverse cadeaus bent u bij ons op het juiste adres! Neem meteen ook een kijkje op onze kamerplanten afdeling. Woonaccessoires zijn namelijk perfect te combineren met kamerplanten. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel een keer in ons tuincentrum.

Lees hier meer over onze sfeerartikelen

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Vlodrop geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.