5x de leukste Sint cadeaus!

5x de leukste Sint cadeaus!

Ook al is ons tuincentrum prachtig gehuld in kerstige sferen, eerst vieren we natuurlijk nog Sinterklaas. De Sint heeft het druk zat en daarom denkt SinterSchmitz graag met u mee! Met deze 5 groene cadeautips weet u zeker dat u een geweldige 5 december tegemoet gaat. U hoeft er alleen nog maar een mooi gedicht bij te verzinnen!

  1. Kaarsen
  2. Sfeerverlichting
  3. Kamerplant
  4. Gereedschap
  5. Tuinplant

1. Warm cadeau

Een vuurtje brengt op donkere dagen sfeer en gezelligheid, zowel binnen als buiten. Voor binnen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit prachtige geurkaarsen of niet-van-echt-te-onderscheiden LED kaarsen. Wat te denken van een bijpassende kandelaar of originele theelichthoudertjes? Voor buiten kunt u denken aan een stoere Zweedse fakkel, die past in elke stijl tuin of buitenruimte. Een vuurkorf of vuurschaal geeft de tuin ook ‘s winters een stijlvolle uitstraling!

2. Feestverlichting voor binnen & buiten

Op onze kerstafdeling kunt u natuurlijk ook prima shoppen voor Sinterklaas cadeautjes. We hebben natuurlijk leuke kerstballen of kerststukjes, maar voor binnen en buiten is er ook hele leuke verlichting te koop! Klassieke lampjes voor achter het raam, op batterijen, of met een stekker. Voor buiten zijn er lampionnen, snoerverlichting, verlichte (kerst) figuren of een vlaggenmast kerstboom. Kies voor LED lampjes met een timer, zodat uw cadeau ook nog eens duurzaam is en weinig kost in verbruik.

Kerstverlichting

 

 

3. Een trendy kamerplant op 5 december

Een kamerplant is altijd een goed cadeau! Het is hartstikke hip om uw interieur om te toveren tot een heuse jungle. We hebben allemaal behoefte aan een groene, relaxte woonruimte, zeker als het buiten guur, donker en koud is. Er is een keur aan opties voor elk niveau groene vingers, of het gebrek eraan. Of u nu gaat voor een hippe cactus of vetplant, de evergreen Monstera, exotische Bromelia of bananenplant. Kamerplanten kunt u nooit genoeg hebben.

Sinterklaas cadeaus | Tuincentrum Schmitz

4. Onmisbaar tuingereedschap

Een tuinierfan wil je natuurlijk nooit klagend in de tuin horen mopperen, bijvoorbeeld omdat zijn of haar tuingereedschap niet meer in goede staat is. Wees dat moment voor en geef eens een mooi tuinierpakket cadeau, inclusief een mooie snoeischaar of handige handschoenen. Koop voor je tuin fanaat dat ene stuk gereedschap dat kapot, uitgeleend of versleten is.

Tuingereedschap

 

 

5. Een gevulde bloempot voor buiten

Iedereen die ook tijdens de donkere dagen wil genieten van groen en kleur in de tuin, op het terras of op het balkon, zal blij zijn met fleurige wintergroene planten. Een bloeiende kerstroos, skimmia, winterviolen, of de rode of roze bessen van de bergthee zijn allen een fleurig cadeau van de Goedheiligman. Combineer het met een prachtige pot en uw cadeau is compleet.

Bloempot

 

 

De leukste Sinterklaas presentjes vindt u bij tuincentrum Schmitz

Trek uw tabberd maar vast aan! We hebben leuke cadeaus voor binnen en buiten op onze uitgebreide woon- en tuinafdeling! Heeft u hulp nodig? Vraag het gerust aan onze 'hulp Sinten'. Ze kijken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u een origineel cadeautje heeft op 5 december.

Openingstijden & contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Vlodrop geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.