Kerstshow 2020 bij Tuincentrum Schmitz

Kerstshow 2020 bij Tuincentrum Schmitz

Het kan ons niet vroeg genoeg kerst zijn! Het is een pittig jaar voor velen, dus een beetje kerstvreugde hebben we meer dan verdiend. En met 'een beetje kerstvreugde' bedoelen we uiteraard dat u volledig uit mag pakken. Hoe eerder, hoe beter! Voordat u thuis aan de slag gaat, is het goed om uzelf te oriënteren op het gebied van kersttrends - en waar kunt u dat beter doen dan bij tuincentrum Schmitz? Voor het kiezen van een echte kerstboom is het nog wat vroeg, maar in ons tuincentrum in Vlodrop kunt u op onze kerstshow wel al de mooiste kerstdecoraties, kerstverlichting en kunstkerstbomen kopen.

Ontdek onze kersttrends voor 2020

Met kerst kunt u uitpakken! Hoe heerlijk is het om u te laten inspireren door alle schitterende (kunst)kerstbomen, kerstlichtjes en kerstdecoratie? Ook dit jaar hebben we ons best gedaan een prachtige én veilige kerstshow neer te zetten, vol spectaculaire versieringen. Net als elk jaar zijn er ook deze kerst een aantal trends te ontdekken op het gebied van decoratie. Daarnaast kunt u op de kerstshow in ons tuincentrum in Vlodrop natuurlijk gewoon afgaan op uw persoonlijke smaak. Sla snel uw slag voor mooie, trendy aanvullingen op je collectie kerstversieringen! We pikken de belangrijkste kersttrends er voor u uit:

  1. Een wilde kerst
  2. Een sprookjesachtige kerst
  3. Een rustieke kerst
  4. Een klassieke kerst
  5. Een gouden kerst

Kersttrends 2020 | Tuincentrum Schmitz in Vlodrop

1. Een wilde kerst

Kamerplanten zijn hotter dan ooit, met collecties vetplanten en cactussen, wanden vol hangplanten, enorme bladplanten en exotische kokedama-bollen en terraria. Combineer deze planten met een kerstboom voor een bijzonder groen en levendig effect. De botanische trend is dit jaar extra bijzonder: het jungle-gevoel mag absoluut in uw kerstversieringen worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan panter-, zebra- en tijgerprintjes op kerstballen, plaids of kussens. Ook gouden hangers in de vorm van een giraf geven uw huis dat exotische gevoel. Bruine tinten matchen prachtig met groen en dus staan camel, terra en goud bij deze trend centraal. Combineer natuurlijke materialen met glimmertjes voor een spannende uitstraling. Palmbomen, droogbloemen en dieren...Deze kerst waant u zich als het ware in een jungle!

2. Een sprookjesachtige kerst

Er was eens... een bijzonder kerstachtig sprookje om bij weg te dromen! Wie is er niet met sprookjes groot geworden? Elfjes, paddenstoelen, kabouters... En dat uiteraard in een groene omgeving. Dit jaar mag u uw huis omtoveren tot een sprookjesachtig bos. Fantasie en magie staan centraal bij deze trend. Kleuren als poederroze, lichtgroen en parelmoer worden gecombineerd met een stoer donkerrood. Onze kerstshow is prachtig gedecoreerd met een magische vijver en sprankelende feetjes. Van bloemen tot hertjes, u ziet het dit jaar allemaal terug. Is dit de trend voor u?

3. Een rustieke kerst

Noem het Scandinavisch of landelijk, deze aanhoudende trend is weggelegd voor mensen die niet van al die glitters en overdaad houden. Denk aan houtaccenten met dierfiguren als herten en uilen, een knuffelbare kerstman, een simpele boom van houten planken of van metaal, een paar strikken of linten, rustieke kaarsen, stevige witte of houten kandelaars en decoraties van wol of faux leer. Kleuren als petrolblauw, saliegroen en winters wit zijn een prachtige combinatie die eenvoud en rust uitstralen. 

Kersttrends 2020 | Tuincentrum Schmitz in Vlodrop

4. Een klassieke kerst

Of u nu dol bent op Engeland, houdt van de Franse wijnstreek of gek bent op over-de-top Amerikaanse invloeden: met rode, groene, witte én zilver- of goudkleurige kerstdecoraties zit u altijd goed. Denk ook aan rood-witte zuurstokken, notenkrakers, gebreide of geruite kousen voor aan de schoorsteenmantel, een opvallende piek of een overvloed aan lichtjes. Deze trend is traditioneel en klassiek, maar ook trendy door de glinsterende toevoeging die deze kerst centraal staat. Door een gouden of zilveren accessoire te combineren met kerstrood en kerstboomgroen ontstaat er een spannend en decoratief geheel. Met deze trend geeft u uw woning in één klap een knusse en gezellige uitstraling!

5. Een gouden kerst

U las het al: goud is dit jaar de gemene deler! Gouden woonaccessoires zag u het hele jaar al veel in de interieurbladen terug, maar ook met kerst mag goud gezien worden. Goud is zo’n beetje synoniem voor feest en licht, en dus mogen goudkleurige decoraties en interieuraccessoires niet ontbreken. Denk ook aan warme, gloedvolle versieringen in kleurschakeringen als oker, oranje, amber en brons. Deze komen prachtig uit bij brandende kaarsen in dezelfde tinten.

Kersttrends 2020 | Tuincentrum Schmitz in Vlodrop

Komt u snel langs om deze trends in levende lijve te bewonderen? Ons team staat klaar voor vragen en advies. Tuincentrum Schmitz in Vlodrop, nabij Roermond, wenst u heel fijne kerstdagen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
Winterbloeiers voor meer kleur

In deze blog leer je meer over vijf winterbloeiers die jouw tuin doen stralen, zelfs in de koudste maanden.

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.