Kerstshow 2019

Ook dit jaar presenteert Tuincentrum Schmitz de najaars- & kerstshow Sfeervol Beleven voor u! De Kerstshow van Tuincentrum Schmitz is een begrip in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw wordt tijdens de herfst & wintermaanden een kerstshow vol inspiratie gepresenteerd. Kom funshoppen met familie en / of vrienden en laat u bewonderen wat ons tuincentrum u dit kerstseizoen allemaal te bieden heeft!

Onze najaars & kerstshow SFEERVOL BELEVEN is NU voor u geopend! 

 

Klik hier voor een video-impressie van de sfeer- en kerstshow 2019 van Tuincentrum Schmitz!

 

Klik hier voor een foto-impressie van de sfeer- en kerstshow 2019 van Tuincentrum Schmitz!


 

   Kerstshow limburg      Kerstshow bezoeken limburg                    

 

 

    Lemax huisje kerst     Lemax spooky town

    

Lemax Kersthuisjes

Op onze kerstshow vindt u ook de wereldwijd bekende Lemax kersthuisjes. Deze authentieke kersthuisjes en toebehoren zorgen voor een sfeervolle en kleurrijke kerst in uw huis. Onze Lemax kerstartikelen vindt u op onze kerstafdeling tegen scherpe, concurrerende prijzen. In onze webshop vindt u een impressie van ons assortiment Lemax kerstartikelen. Uiteraard gaat er niets boven het aanschouwen van de Lemax kersthuisjes in levenden lijve. Onze Kerstshow 'Sfeervol Beleven' is dit jaar groter dan ooit en dit is ook te zien in de presentatie van de lemax kersthuisjes. Het assortiment kersthuisjes is dit jaar beter zichtbaar op de afdeling. Hierdoor wordt het kopen van Lemax Kersthuisjes nu nóg makkelijker voor u gemaakt. 

 

Kerstshow 2019 bezoeken 

Graag zien wij u binnenkort terug op onze kerstshow in ons tuincentrum in Vlodrop, nabij Roermond. Naast het bieden van een prachtige, sfeervolle kerstshow, vindt u ook een uitgebreid assortiment kunstkerstbomen. Met kwalitatieve merken als Triumph Tree & Royal Christmas bent u bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een kunstkerstboom. 

Bij een kunstkerstboom hoort natuurlijk ook kerstverlichting. Kerstverlichting is voor verschillende plekken inzetbaar. In de woonkamer, in uw tuin, maar vooral in uw kerstboom
er zijn verschillende soorten kerstverlichting, maar tegenwoordig wordt het meest gebruik gemaakt van LED kerstverlichting. LED kerstverlichting kopen was nog nooit zo makkelijk als nu. 
U kunt ons assortiment kerstverlichting vinden in onze webshop, maar ook op de grote kerstafdeling in ons tuincentrum. Van warm-wit tot classic & multicolour kerstverlichting, het is allemaal verkrijgbaar in ons tuincentrum nabij Roermond. 


 

 

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie

Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) voor ons complete assortiment en een goed advies. Tuincentrum Schmitz is 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag! Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij info@tuincentrumschmitz.nl of bel +31 (0)475 535 919. 

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden