Vandaag open van 09:00 t/m 17:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

20 mei: Keij Kamado BBQ demo!

20 mei: Keij Kamado BBQ demo!

Dag barbecueliefhebber! Op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag, staat er weer iets bijzonders op het programma bij tuincentrum Schmitz. We hebben het genoegen om u uit te nodigen voor een spectaculaire BBQ-demonstratie, verzorgd door de ervaren koks van Keij Kamado. Van 11.00u tot 16.00u staan zij paraat om u te verbazen en te verwennen met de heerlijkste BBQ gerechten die u ooit heeft geproefd.

Bezoek deze Keij Kamado BBQ demo

Wat maakt deze dag zo bijzonder? Nou, allereerst de unieke smaakervaring die u alleen kunt krijgen met een Keij Kamado BBQ. Deze kamado barbecues zijn van topkwaliteit en bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Of u nu wilt grillen, roken, bakken of slowcooken, met een Keij Kamado BBQ kan het allemaal. En tijdens de demonstratie laten onze koks je graag zien hoe je het maximale uit deze BBQ kunt halen.

Barbecue webshop




Tuincentrum Schmitz is uw BBQ-specialist

Wist u dat u bij tuincentrum Schmitz een breed scala aan BBQ's kunt vinden? Naast de keramische BBQ presenteren we ook een scala aan andere opties, waaronder elektrische-, gas- en houtskoolbarbecues. Of u nu een doorgewinterde BBQ-expert bent of net begint met uw grillavontuur, bij tuincentrum Schmitz vindt u gegarandeerd de perfecte barbecue voor uw behoeften. En laten we de accessoires niet vergeten! Want wat is een BBQ zonder de juiste tools en gadgets? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw BBQ-ervaring compleet te maken, van tangen en spatels tot roosters en beschermhoezen.

Een heerlijk dagje uit

Maar het draait niet alleen om het koken op de BBQ. Het gaat ook om de sfeer, de gezelligheid en het samenzijn. Daarom nodigen we je niet alleen uit om te komen proeven, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer bij tuincentrum Schmitz. Neem vrienden en familie mee en maak er een gezellig dagje uit van! U bent van harte welkom in ons tuincafé en ook de kleintjes kunnen zich prima vermaken bij de kinderboerderij.

Kortom, 2de Pinksterdag wordt een dag vol smaak, gezelligheid en inspiratie. Dus zet het vast in je agenda en kom langs bij tuincentrum Schmitz voor een onvergetelijke BBQ-demonstratie. Onze demo koks staan te popelen om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van barbecueën. We zien u graag op maandag 20 mei!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zomerse moestuintips

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
Trendkleur 2024: hoe laat je deze terugkomen in huis en tuin​?

2024 Is het jaar waarin zacht, perzikroze de kleur van de lente, zomer, herfst en winter is! Volgens menig verfgigant en stylist is deze heerlijke tint helemaal hot and happening. Zoetig roze brengt immers een warm en comfortabel gevoel naar elke (buiten)ruimte, precies wat je wilt als je thuiskomt na een lange dag.

Lees meer...
Zomerstekken in 11 stappen

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Geef je balkon of terras een mediterrane sfeer

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...