Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

20 mei: Keij Kamado BBQ demo!

20 mei: Keij Kamado BBQ demo!

Dag barbecueliefhebber! Op maandag 20 mei, 2de Pinksterdag, staat er weer iets bijzonders op het programma bij tuincentrum Schmitz. We hebben het genoegen om u uit te nodigen voor een spectaculaire BBQ-demonstratie, verzorgd door de ervaren koks van Keij Kamado. Van 11.00u tot 16.00u staan zij paraat om u te verbazen en te verwennen met de heerlijkste BBQ gerechten die u ooit heeft geproefd.

Bezoek deze Keij Kamado BBQ demo

Wat maakt deze dag zo bijzonder? Nou, allereerst de unieke smaakervaring die u alleen kunt krijgen met een Keij Kamado BBQ. Deze kamado barbecues zijn van topkwaliteit en bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Of u nu wilt grillen, roken, bakken of slowcooken, met een Keij Kamado BBQ kan het allemaal. En tijdens de demonstratie laten onze koks je graag zien hoe je het maximale uit deze BBQ kunt halen.

Barbecue webshop
Tuincentrum Schmitz is uw BBQ-specialist

Wist u dat u bij tuincentrum Schmitz een breed scala aan BBQ's kunt vinden? Naast de keramische BBQ presenteren we ook een scala aan andere opties, waaronder elektrische-, gas- en houtskoolbarbecues. Of u nu een doorgewinterde BBQ-expert bent of net begint met uw grillavontuur, bij tuincentrum Schmitz vindt u gegarandeerd de perfecte barbecue voor uw behoeften. En laten we de accessoires niet vergeten! Want wat is een BBQ zonder de juiste tools en gadgets? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw BBQ-ervaring compleet te maken, van tangen en spatels tot roosters en beschermhoezen.

Een heerlijk dagje uit

Maar het draait niet alleen om het koken op de BBQ. Het gaat ook om de sfeer, de gezelligheid en het samenzijn. Daarom nodigen we je niet alleen uit om te komen proeven, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer bij tuincentrum Schmitz. Neem vrienden en familie mee en maak er een gezellig dagje uit van! U bent van harte welkom in ons tuincafé en ook de kleintjes kunnen zich prima vermaken bij de kinderboerderij.

Kortom, 2de Pinksterdag wordt een dag vol smaak, gezelligheid en inspiratie. Dus zet het vast in je agenda en kom langs bij tuincentrum Schmitz voor een onvergetelijke BBQ-demonstratie. Onze demo koks staan te popelen om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van barbecueën. We zien u graag op maandag 20 mei!

Openingstijden & contact

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zon op je bol: planten die tegen droogte kunnen

Plannen om deze zomer voor langere tijd op vakantie te gaan? Of heb je een tuin op het zuiden met droge, zanderige grond? Wij tippen planten die tegen zonnige (en dus ook droge) omstandigheden kunnen!

Lees meer...
Planten die goed tegen nattigheid kunnen

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...
Maak met Pinksteren je eigen bloemweide!

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...
Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.