Tip om warm te blijven: een fleece hoodie!

Tip om warm te blijven: een fleece hoodie!

Heb je ze al gezien? We hebben heerlijke fleece hoodies binnen! Zo’n fluffy trui is met dit grauwe weer geen overbodige luxe… Je kruipt er heerlijk in weg en wordt constant geknuffeld door de warme stof. Ze zijn er in allerlei kleuren. Ben je van het donkergroen, houd je van lichtroze of is een kek patroon meer iets voor jou? Kom langs en scoor je favoriet bij tuincentrum Schmitz. Wacht niet te lang, want ze vliegen de deur uit…

Lekker warm onder een plaid

Een gezellig kussen of een zacht plaid zijn essentiële elementen wanneer je je woning herfstproof aan wilt kleden. De zachte materialen geven je interieur een knusse uitstraling, maar houden jou bovenal lekker warm op koude dagen. Nu we dit najaar wat bewuster met het verwarmen van ons huis om moeten gaan, is die warme aankleding nog een stukje belangrijker. Wie wordt er niet blij van avondje bankhangen onder een wollig plaid? Een kopje warme chocolademelk in de hand terwijl je heerlijk tegen de kussens aankruipt, maakt dit beeld helemaal compleet.

Kussens

 

 

Een kleed en trui in één

De ontzettend populaire fleece hoodies van Unique Living zijn een soort van plaid en kussen in een 2.0 vorm. Het is namelijk een mix tussen een trui en een kleedje. Normaal kruip je ónder een kleed; nu kruip je er lekker ín! De oversized hoodies zijn ook nog eens voorzien van een capuchon. Zo creëer je pas écht een warm coconnetje. Thuiswerken op koude dagen was nog nooit zo comfortabel…

Woonaccessoires

 

 

Aaibare stof

De hoodie is gemaakt van polyester, waardoor deze heerlijk zacht en comfy aanvoelt. Omdat de trui lekker groot is, past iedereen ‘m: one size fits all! Dit maakt ook dat de hoodie een perfect cadeautje is voor een vriendin, de buurman of een collega. Ook heeft de trui nog een buidelzakje, ideaal voor de afstandsbediening of een zak kruidnoten.

Fleece hoodie | Tuincentrum Schmitz

FLEECE HOODIE kopen bij tuincentrum Schmitz

We hebben fleece hoodies in verschillende kleuren: van een blauwe knapperd tot een lekkere panterprint. Kies bijvoorbeeld voor een matching set voor jou en je vriendin of koop er gewoon lekker twee om af te kunnen wisselen. We kunnen je namelijk nu al garanderen dat er iemand in huis rondloopt die jouw fleece trui maar al te graag in zal pikken… Sla dus snel je slag en bezoek tuincentrum Schmitz vandaag nog!

Openingstijden en contact

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Zomer in de bol met zomerbollen!

Het is maar nauwelijks lente en nu al de zomer in de bol?! Ja zeker! Ons tuincentrum in Vlodrop geeft je de ins en outs over de verzorging van de meest bijzondere zomerbollen.

Lees meer...
15 tuintips voor april

Heb je ook lentekriebels? Leef je uit in de tuin, op het balkon en terras en ga aan de slag met onze 15 tips om het komende buitenseizoen volop te kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit.

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.