Verwen uw vader met Vaderdag!

Verwen uw vader met Vaderdag!

Op 19 juni is het weer Vaderdag. Alle reden om bij ons tuincentrum in Vlodrop langs te komen om hem met een prachtig cadeau te verrassen.

De vader met groene vingers

Verras de vader met groene vingers met een Vaderdag cadeau voor de tuin. Tuingereedschap dat hij nog niet heeft of een mooie plant ter aanvulling van zijn tuin. Wanneer uw vader veel tijd in de tuin doorbrengt zal hij erg blij worden van dat ene stuk tuingereedschap dat hij nog nodig had!

De vader zonder groene vingers

Misschien heeft uw vader niet zulke groene vingers of werkt hij niet graag in de tuin. Een boeket of een leuke stoere plant kunnen dan uitkomst bieden. Maar denk ook eens aan benodigdheden voor een vijver als hij deze heeft! Natuurlijk vindt u in ons tuincentrum in Vlodrop ook sfeer artikelen of een cadeaubon. Er is veel inspiratie op te doen in onze vestiging!

Vaders en barbecueën

Natuurlijk kunt u uw vader ook heel goed blij maken met benodigdheden voor de barbecue. Juni is de perfecte maand om te barbecueën, dus u vindt genoeg accessoires die hij kan gebruiken! In ons tuincentrum in Vlodrop vindt u een ruim assortiment aan barbecue accessoires. U vindt bij ons altijd wel een geschikt Vaderdag cadeau!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Vlodrop heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Vlodrop geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.