Vissen

In ons tuincentrum in Vlodrop (vlakbij Roermond) vindt u alles op het gebied van vissen: de vissen zelf (voor vijvers), voer, waterplanten, aquaria, alles voor in uw vijver en meer! Ook vissenvoer en vissenkommen kunt u in het tuincentrum kopen. Bekijk hieronder ons aanbod of kom gezellig langs in het tuincentrum. 

Toon flilter Verberg filter

Filter

Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) voor ons complete assortiment en een goed advies. Tuincentrum Schmitz is 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag! Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij info@tuincentrumschmitz.nl of bel +31 (0)475 535 919. 

Wij vertellen jou vandaag iets meer over:

  • Aquariums
  • Vissenvoer
  • Vissenkom

Vissen aquarium in Vlodrop

Wist je dat de meest voorkomende vis in Nederland de populaire goudvis is? Een goudvis heeft een plaats nodig op een vrij rustige plek en niet volop in de zon. Een kleine goudvis heeft zo'n 5 liter water nodig om zich vrij en prettig te voelen: houd hier dus rekening mee wanneer je een goudvis wilt kopen. Verder is het belangrijk om voor grind en waterplanten te zorgen en de kom éénmaal per 2 weken te verschonen. Goudvissen zijn daarnaast vrij regelmatige eters en willen daarom graag dagelijks eten krijgen. Je kunt wat voer op de wateroppervlakte strooien zodat de vissen er lekker van kunnen genieten. Naast het gebruikelijke vlokkenvoer zijn vissen gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien of muggenlarven of tubifex en eten ze ook bepaalde waterplanten zoals waterpest. In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Kom naar ons tuincentrum in Vlodrop en laat u verder informeren. Kom voor alles voor vissen naar Tuincentrum Schmitz in Vlodrop.

Vissenvoer

Vanzelfsprekend heeft iedere vis voeding nodig om te overleven, maar niet iedere vis heeft echter dezelfde vissenvoeding nodig. Er is speciale voeding voor kleine vissen en voeding voor grote vissen. Enkele vissen komen bijvoorbeeld naar boven om te eten en andere vissen juist totaal niet. Het belangrijkste te weten is dat niet iedere voeding dezelfde voedingswaarden bevat. Daarom is er bijvoorbeeld speciale vissenvoeding voor een steur, goudvis of guppy. 

Vissenkom kopen Vlodrop

Een vissenkom kopen is een van de eerste dingen die je doet wanneer je een vis of meerdere vissen koopt. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende groottes en vormen. Wanneer je een vissenkom koopt, is het belangrijk om ook een aantal andere onderdelen aan te schaffen. Als eerste is er bodembedekking/grind voor op de bodem van de betreffende vissenkom. Verder is het ook leuk om je aquarium op te leuken met aquariumornamenten. Hiermee creëer je ook gelijk een natuurlijk schuilplaats voor de vissen. Naast dat de vissenkom er leuk uit ziet, is het belangrijk dat de kwaliteit van het water goed is. Voeg om die reden ook een aantal waterplanten toe. Deze planten geven zuurstof af aan het water.

Naast benodigdheden voor vissen, verkoopt ons tuincentrum in Vlodrop ook andere dierbenodigdheden voor bijvoorbeeld honden, katten, knaagdieren en vogels

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.