Vandaag open van 09:00 t/m 18:00 uur
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Meststoffen gazon

Een mooi onderhouden gazon is de trots van elke tuinder. Het gras hoeft ook zeker niet groener te zijn aan de overkant. Met de onderhoudsproducten in deze categorie is ook uw grasmat binnen de kortste keren weer in topconditie.

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 31 van 31 producten

Bemestingsschema

Hoe krijg en behoudt u een intens groene grasmat, twaalf maanden lang? Met het DCM-bemestingsschema, natuurlijk! Dankzij deze seizoensgebonden tips is het gras niet langer groener aan de overkant, maar wel in jouw tuin!

1. Eerste bemesting

vanaf maart - april

Wanneer de lente in de lucht hangt, ontwaakt je tuin uit zijn winterslaap. Ook het gazon komt stilaan weer tot leven en onderneemt al enkele schuchtere groeipogingen. Dit is het aangewezen moment om een handje te helpen en al een eerste bemesting toe te passen.

Zo geniet je in geen tijd van een diepgroene grasmat, die helemaal klaar is om de zomermaanden in te duiken.

2. Perfecte onderhoudsbemesting

in de maanden juni-juli

De zomer is het seizoen waarin je grasmat in volle glorie te bewonderen is. Met een uitgekiende onderhoudsbemesting in de maanden juni en juli houd je dat ook zo.

Geef je gazon extra voeding op maat waardoor het sterk blijft en blakend van gezondheid de zomer doorkomt. Zo kan jij er zonder zorgen volop van genieten.

3. Najaarsbemesting

vanaf september

Najaarsbemesting vanaf de maand september verzekert een sterk en groen gazon dat perfect voorbereid is op de gure wintermaanden.

Zo is je grasmat extra gewapend tegen vorst en betreding.

Een dichte en gezonde grasmat geeft bovendien minder kansen voor mos en onkruid om zich te nestelen.

WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.