Aquarius fountain set classic 750

Aquarius fountain set classic 750 Aquarius fountain set classic 750
Prijs 39,95

  Aquarius fountain set classic 750

  Oase
  Imposant en vol afwisseling? Een attractief waterbeeld in de tuin is eenvoudig te verkrijgen met de Aquarius Fountain Set Classic! Deze fonteinpomp zorgt voor prachtige fonteinen met één of meerdere waterstralen. Het prachtige beeld en het geluid van klaterend water zullen voor een sfeervol en ontspannen effect in uw tuin zorgen! De Aquarius Classic is een compacte fonteinpomp: hij zorgt voor mooie effecten, maar is toch heel eenvoudig. De fonteinpomp is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen en wordt geleverd in een complete set voor een snelle installatie en comfortabele bediening. Dankzij de telescopische sproeikop verlenging en een zwenkkop kan de fontein op ieder gewenste positie vastgezet worden. De fontein is voorzien van een tweede, apart regelbare uitgang. Hier kunt u eventueel een kleine beekloop of een spuitfiguur op aan sluiten. De Aquarius fonteinpomp wordt geleverd inclusief drie verschillende fonteinopzetstukken: Vulkaan, Lava en Magma. Met deze opzetstukken kunt u zelf het uiterlijk van de fontein bepalen en wordt het water heel terloops verrijkt met waardevolle zuurstof.
  Prijs 39,95
  • Artikelnummer
   2442983
  • EAN code
   4010052430416
  • Merk
   Oase

  U zoekt thuis op de bank uw favoriete producten uit, bestelt online en u haalt het op wanneer het u uitkomt. Hoe makkelijk is dat?

  Bestel voor 10:00 uur 's ochtends, dan ligt het de volgende dag vanaf 12:00 uur voor u klaar.

  U ontvangt van ons een mail zodra uw bestelling klaar ligt. 

  De bestelling kan afgehaald worden bij de servicebalie bij de ingang van het tuincentrum:

  • Tuincentrum Schmitz
  • Herkenbosserweg 2
  • 6063 NL Vlodrop
    
  • 0475 535 919
  • info@tuincentrumschmitz.nl

  Uiteraard staan wij u graag te woord in ons tuincentrum voor een goed advies, service en gezelligheid. 

  Schrijf zelf een recensie over "Aquarius fountain set classic 750"

  Wij zijn benieuwd naar uw mening! Schrijf een recensie over het artikel "Aquarius fountain set classic 750" en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,- !

  Let op: deze recensie gaat over het product en niet over ons tuincentrum, de service of levering van uw bestelling. U kunt bijvoorbeeld in gaan op de kwaliteit van het product, de look & feel en belangrijke eigenschappen.

  Contact

  Tuincentrum Schmitz
  Herkenbosserweg 2
  6063 NL Vlodrop

  0475-535919

  info@tuincentrumschmitz.nl

  Openingstijden