Do it yourself

Jeuken jouw vingers bij het zien van herfst- of kerststukje en zet jij bij elke feestdag de knutselhoek op stelten? Dat zit het vast wel goed met jouw creativiteit! Wat is er nu leuker dan het zelf maken van een feestelijk kunstwerk? Een herfstkrans, een kerststukje of een paascreatie zijn ook nog eens hele leuke cadeaus om te geven. Bij tuincentrum Schmitz maken we met regelmaat leuke pakketten die aansluiten op het seizoen - uiteraard met een groen element. Wij zorgen natuurlijk voor verse materialen en een duidelijke omschrijving. Bestel de DIY pakketten in de webshop of kom langs in Vlodrop!

Toon flilter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Compleet pakket

Zelfs als u niet de meest creatieve persoon bent zijn de DIY pakketten van tuincentrum Schmitz een uitkomst. In het pakket zit namelijk een duidelijke werkbeschrijving die u stap voor stap vertelt wat u moet doen. Ook de materialen zitten in het pakket en zijn waar nodig helemaal vers! Het enige dat u in sommige gevallen in huis moet hebben is een tangetje of een lijmpistool. Hoe leuk is het om complimenten te ontvangen van bezoek over uw creatie? Het is nóg leuker dat u vervolgens kunt zeggen dat u het kunstwerk zelf heeft gemaakt!

Voor jong en oud

Knutselen is echt niet alleen voor de jeugd. Leeftijd speelt absoluut geen rol als het gaat om creativiteit. Wij houden met onze do it yourself pakketten ook rekening met mensen met kinderen. Want wat is er nu leuker dan samen met uw kleine een bijzonder tafereel te maken? Steek met elkaar de handen uit de mouwen en maak er iets moois van!

Do it yourself pakket kopen | Tuincentrum Schmitz

Elk seizoen plezier

Of het nu 30 graden is of de kerstman op zijn slee zit, het is altijd leuk om met een do it yourself project bezig te zijn. Wij helpen u graag wanneer u door de (kerst)bomen het bos niet meer ziet! In elk jaargetijde zullen wij de pakketten updaten om u het hele jaar te voorzien van leuke ideetjes. Een herfstkrans is natuurlijk onmisbaar in het najaar en ook tijdens Pasen is het gezellig om met groen en accessoires aan de slag te gaan. U kiest zelf het moment waarop u wilt knutselen en ook het tempo is helemaal aan u. Doet u het alleen of met een vriendin? Maak er uw eigen creatieve feestje van! 

Aan voor soort pakketten u moet denken?

  • Het maken van DIY toef
  • Een eigen krans
  • Een bijzonder kerststukje
  • Een kinderkerstboompje

Ziet u iets leuks op de website of in de winkel? Wees er dan snel bij! Voor u het weet hebben we ons aanbod vernieuwd. Zien we u snel in het Limburgse Vlodrop?

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden