Perk en kuipplanten

Eénjarigen worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Zet u ze in een bak, zorg dan wel dat ze voldoende voeding krijgen. Als u ook zo gek bent op kleur in uw terras, tuin of balkon dan zijn eenjarige plantjes precies wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar eenjarige planten met paarse, roze of witte bloemen, we hebben alles om uw tuin op te fleuren. Kom gezellig langs ons tuincentrum in Vlodrop en bekijk ons aanbod van perkplanten: van narcissen tot hyacinten tot aan irissen. Al de tuinplanten zijn van de hoogste kwaliteit. Zoek daarom snel een leuk assortiment perkplanten bijeen en geniet de hele zomer van prachtige kleuren in de tuin! We gaan vandaag wat dieper in op de volgende drie tuinplanten:

  • Eenjarige perkplanten
  • Kuipplanten

Eenjarige perkplanten kopen in Vlodrop

Eenjarige planten zijn fantastische zomerbloeiers en ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Ook qua onderhoud en verzorging zijn ze erg makkelijk en hebben we heel weinig nodig. Ze vragen enkel genoeg water. Hierdoor geniet u optimaal van een mooie tuin tot aan de herfst. Wilt u uw tuin direct dat echte lente- en zomergevoel geven? Bestel dan snel eenjarige perkplanten die binnen mum van tijd bloeien en jouw tuin een kleurrijke aankleding geven!

Kuipplanten

De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin maar in het najaar moeten ze naar binnen. Een koele, onverwarmde ruimte is al voldoende. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden. Kuipplanten zijn eigenlijk de tropische heesters of vaste planten die een terras, tuin of balkon fantastisch kunnen sieren. Eigenlijk verraadt de naam het al: dit soort planten worden in kuipen of grote potten gekweekt zodat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden. De kuipplantjes worden ook wel terrasplanten genoemd. Als u gek bent op een exotische look, dan zijn de kuipplanten de juiste keuze voor u. Als u niet beschikt over een grote tuin, dan kunt u op deze manier ook genieten van de exotische sfeer van kuipplanten. 

 

Naast ons aanbod tuinplanten, hoeft u ook niet verder te zoeken voor kamerplantenbarbecues,tuinmeubelengraszodenbloempotten en tuingereedschap

Kom voor éénjarigen, kuipplanten en kruiden naar Tuincentrum Schmitz

Toon flilter Verberg filter

Filter

Kom langs in ons tuincentrum in Vlodrop (Limburg) voor ons complete assortiment en een goed advies. Tuincentrum Schmitz is 7 dagen per week geopend: Iedere zondag koopzondag! Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij info@tuincentrumschmitz.nl of bel +31 (0)475 535 919. 

Contact

Tuincentrum Schmitz
Herkenbosserweg 2
6063 NL Vlodrop

0475-535919

info@tuincentrumschmitz.nl

Openingstijden