Gezien in de folder: Sfeermakers!

Kerstverlichting is als stralende lichtpuntjes tijdens deze donkere dagen. De tijd van kerstverlichting en kaarsjes aan is weer begonnen, heerlijk! Onze kerstverlichting is in verschillende soorten verkrijgbaar. Voor binnen en voor buiten. Variërend van warmwitte of gekleurde lichtjes, ijspegelverlichting, lichtjes met fonkel effect tot koppelbare lichtsnoeren. Of je nu kiest voor verlichte kerstsnoeren, een decoratieve lichtboom of een lichtbox, jouw kerst begint bij ons!

Groene gezelligheid

Kunstgroen is de ideale basis voor het aanbrengen van een sfeervolle kerstversiering. Een mooie (verlichte) krans op de voordeur, een kunstkerstboom in de woonkamer, een guirlande langs de open haard of aan de trapleuning en mini-

boompjes kun je natuurlijk op veel plekken neerzetten. Als je eenmaal een kunstkerstboom hebt gehad, wil je nooit meer anders! Kunstgroen heeft vele voordelen: zo heb je geen last van uitvallende naalden en gaat je boom, krans of guirlande jarenlang mee. Het belangrijkst is, dat ze niet meer van écht te onderscheiden zijn!

TIP: kom naar onze kerstafdeling en laat je inspireren & adviseren!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
De vrolijkste voorjaarsbloeiers

Zo aan het eind van de winter en het begin van de lente die altijd (té) lang op zich laat wachten toe aan wat vrolijke voorjaarsbloeiers? Ons tuincentrum biedt uitkomst!

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.