Gezien in de folder: top potten!

Creëer je eigen paradijs

Maak van je balkon een klein paradijs en start met de wanden en de vloer. Kijk daar eens kritisch na. Met wat schoonmaken en eventueel een pot verf kom je vaak al een heel eind. Transformeer je muur in een gezellige bloemenzee door er diverse potten met bloemen aan te hangen of een grote pot met een klimplant neer te zetten. Een gezellig buitenschilderij geeft ook instant sfeer. Zet er fijne meubeltjes neer, zodat je elk moment van de dag kunt genieten van het buitenleven. Koop een vloerkleed om een saaie of minder mooie vloer aan te kleden. Zet er wat gezellige bloempotten neer en wat windlichten (op zonne energie) en andere gezellige spulletjes. Blijf in een bepaald kleurschema bij de keuze van je materialen, zodat alles straks mooi bij elkaar past.

TIP: Kom naar ons tuincentrum en laat je inspireren!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kickstart voor je tuin: composteren en mulchen

Na de grote voorjaarsschoonmaak kun je aan de slag met het verbeteren en verrijken van de tuingrond, zodat je planten weer helemaal kunnen opbloeien. Hoe je dat doet? Door te composteren en te mulchen. Ons tuincentrum in Vlodrop geeft je de 'ins and outs'.

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...
WhatsApp
WhatsApp

Heeft u vragen? Wij helpen u graag via onderstaande WhatsApp button met chatservice of beeldbellen! U kunt ons ook bellen op 0475-535919 of mailen.